INICI

SIGNA PER L'AMNISTIA

ADHESIONS ENTITATS

JUDICIS POLÍTICS

FES UN DONATIU

DOMÀS AMNISTIA

MANIFEST AMNISTIA ARA

DIALOGUE FOR CATALONIA

PREGUNTES FREQÜENTS

CONTRA LA SEGONA ONADA DE JUDICIS POLÍTICS,
SIGNA PER L’AMNISTIA

0

causes obertes
des del 2017

0

persones represaliades
des del 2017

Després de jutjar els líders catalans, els poders de l’Estat espanyol obren una segona onada repressiva, amb més d’un centenar de causes judicials i més de 3.300 persones represaliades des del 2017 i fins a l’octubre del 2020. Des d’Òmnium, farem visibles totes les persones represaliades i denunciarem la persecució política contra elles.

En aquests nous judicis es posen en qüestió els drets fonamentals del conjunt de la ciutadania. Per això, des de l’entitat convertirem aquestes causes en judicis polítics: s’estan jutjant drets com la llibertat d’expressió o els drets a la manifestació, a la protesta i a l’autodeterminació. Seguim denunciant les greus mancances democràtiques de l’Estat espanyol, que acumula, entre d’altres, presos polítics, exiliats i condemnes a la llibertat d’expressió!

Signatures

Aconsegueix el teu full de signatures

Nom *

Cognoms *

Correu electrònic *

Telèfon *

Responsable: Òmnium Cultural. Finalitats: gestionar l’adhesió a la Campanya Amnistia Ara! i enviar comunicacions informatives. Drets: accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets. Més informació: consulta la Política de privacitat

L’única solució global és l’amnistia! Amb l’amnistia es podran anul·lar les causes per a totes i cadascuna de les 3.300 persones represaliades.

SEGUEIX-NOS

IMPLICA-T'HI

CONTACTE

[email protected]
L’enviament d’un correu electrònic implica l’acceptació de la Política de privacitat