INICI

JUDICIS POLÍTICS

DONA EL TEU SUPORT

ADHESIONS ENTITATS

FES UN DONATIU

DOMÀS AMNISTIA

MANIFEST AMNISTIA ARA

DIALOGUE FOR CATALONIA

PREGUNTES FREQÜENTS

MANIFEST AMNISTIA ARA!

En els darrers anys, l’entesa entre Catalunya i l’Estat espanyol ha viscut un dels períodes més complexos de la història. La judicialització del conflicte polític plasmada en l’empresonament per sedició de nou líders socials i polítics, l’exili i l’obertura de més d’un miler de causes judicials contra ciutadans del nostre país han dut a l’agudització d’un conflicte, ja de per si complex.

Catalunya és una societat democràtica, i la defensa dels drets i les llibertats no constitueix cap risc per a la convivència, sinó una eina imprescindible per avançar i fer realitat els grans consensos que cohesionen la societat. Un país plural que, en moments difícils, ha estat capaç de trobar punts en comú, dins la diversitat, per fer possible el progrés social i econòmic.

+

Signants

Agustí AlcoberroAlbano Dante FachinAlbert SanfeliuAlguer MiquelAnaïs FranquesaAndreu Mas-ColellAnna BusquestsAnna Soler PontAnna PalouAntoni Dalmau RibaltaJoan Mora i BoschJoan Rigol RoigJoan Rodes ParelladaJoan AbellàJoan Anton Font MonclúsJoan Ignasi ElenaJoan Josep QueraltJoan Lluís BozzoJoan Manuel TresserrasJoaquim AlbaredaPere CardonaPere CampsPilar MassanaPilar RaholaQueco NovellRamon TremosaRicard Martínez i MuntadaRobert Sabater i CostaRoger ComaRosa LluchAntoni Gelonch ViladegutAntoni Ros MarbàAntoni StrubellAntoni CastellsArcadi OliverasArmand de FluviàArnau GonzàlezAugust Gil MatamalaBeth GalíBonaventura ClotetBorja de RiquerCarla VallCarles CampuzanoCarles Pi-SunyerCarme Herranz

+

SEGUEIX-NOS

IMPLICA-T'HI

CONTACTE

[email protected]
L’enviament d’un correu electrònic implica l’acceptació de la Política de privacitat